Teknoloji

The Elder Scrolls 6 Hakkında Şu ana Kadar Bilinenler

 
Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls 6, oyuncular tarafından merakla beklenen bir devam oyunu. Bildiğiniz gibi proje uzun süredir geliştirme aşamasında ve şu ana kadar bilinenleri sizlere anlatmak istiyoruz.
 
Oyun ilk olarak 2018’de E3’te duyurulmuştu.
 
Oyun ilk olarak 2018 yılında düzenlenen E3 etkinliği kapsamında duyurulmuştu ve bizlere sunulmuştu. Tabii bu duyuruda özel bir şey görmedik, sadece oyunun logosunu ve arka planda dağ görsellerini gördük. Bu nedenle oyunda yer alan veya yer alacak herhangi bir öğeye maalesef rastlamadık. Durum böyle olunca oyuncular oyun hakkında daha fazla detay öğrenmek istiyor ve biz de bu konuyu çeşitli sızıntılar ve ortaya çıkan bilgilerle sizlere sunmak istiyoruz.
 
Serinin bir önceki oyunu Skyrim 2011 yılında piyasaya çıkmıştı.
 
 
 
Elder Scrolls serisi vazgeçilmez bir seri olarak karşımıza çıkıyor ve gerçekten kendini geliştirmiş bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Serinin bir önceki oyunu olan 5. oyunu Skyrim 2011 yılında piyasaya sürüldü ve artık yeni bir devam oyununa adım atarak özgün bir deneyim keşfetmek istiyoruz. Oyuncular heyecanla beklerken, adı uzay temalı Skyrim olarak değiştirilen ve açıklanan Starfield oyunu geçtiğimiz günlerde karşımıza çıktı. Bildiğiniz gibi bu oyun büyük beklentilerle karşılandı ve genel olarak oyuncular tarafından sevildi. Yine oyun yönetmeni Todd Howard, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla oyunun uzun yıllar oynanacak şekilde tasarlandığını ve mod geliştirmeye oldukça uygun olduğunu belirtmişti.
 
Elbette bir oyunun mod tabanına sahip olması, onun uzun yıllar oynanabilmesi anlamına geliyor. Mod geliştiricileri şu anda bu durumu kurtarmaya çalışsa da resmi mod geliştirme desteğinin 2024 yılında geleceği aktarılıyor. Modlar oyuna çeşitlilik ve içerik getiriyor ancak oynanışı değiştiren modlarla da karşılaşabiliyoruz. Bu içerikler sayesinde oyuncular daha farklı ve daha geniş bir içeriğe adım atarak farklı bir deneyim yaşayabiliyor. Bu nedenle The Elder Scrolls serisinin yeni oyununda da bu mod desteğini mutlaka bekliyoruz ve bu oyunu uzun yıllar oynamayı planlıyoruz.
 
Starfield’a odaklanan ekip artık The Elder Scrolls 6’ya odaklandı
 
 
 
2018 yılında düzenlenen E3 etkinliği kapsamında duyurulan The Elder Scrolls 6 için şu ana kadar yeni bir fragman veya sahne yayınlanmadı. Büyük ölçüde sessiz kalan projenin, yeni güncellemeyle artık erken geliştirme aşamasına girdiği aktarılmıştı. Starfield oyununun piyasaya sürülmesi. Grubun ilk olarak Starfield oyununu geliştirmeye başladığını ve The Elder Scrolls 6 oyununun arka planda kaldığını söyleyebiliriz. Ne yazık ki her iki oyun da aynı geliştirici ekip olan Bethesda tarafından geliştirildiği için bir proje geride kaldı.
 
Starfield’ın çıkışı yaklaştığında tüm ekip bu projeye yöneldi ve The Elder Scrolls 6’nın bir nebze unutulduğunu söyleyebiliriz. Ancak Starfield oyununun piyasaya sürülmesiyle birlikte The Elder Scrolls 6’nın geliştirme süreci resmi olarak başladı ve 2018 yılında duyurusu yapılan oyun henüz erken geliştirme aşamasına geçti. Bu nedenle oyunun yakın zamanda çıkması beklenmiyor ve çıkış tarihi hakkında da pek çok söylenti mevcut. Bu bağlamda sizlere bu çıkış tarihi hakkındaki söylentileri de anlatacağız.
 
Nitekim geldiğimiz bu noktada serinin yeni oyununa dair birçok detay mevcut ve bu detaylar arasında oyunun potansiyel çıkış tarihi detayları ve daha fazlası yer alıyor. Bu bilgilerin çoğu söylentiden ibaret olsa da büyük bir kısmı da geliştirici grup tarafından güncelleme şeklinde bizlere aktarılıyor. Ayrıca zaman zaman geliştirici ekip bize farklı bahislerle ilgili güncellemeler ve oyunla ilgili farklı bilgiler sağlıyor. Şimdi sizlere oyunun potansiyel çıkış tarihi hakkında detaylar verelim.
 
The Elder Scrolls 6 ne zaman geliyor? Potansiyel çıkış tarihi
 
 
 
Sonsuz maceralara atılabileceğiniz ve bu maceralar sırasında farklı yerleri görebileceğiniz, keşif ve rol yapma unsurlarının ön planda olduğu yapım için çeşitli olası çıkış tarihi söylentileri mevcut. Hakkında çok az şey bildiğimiz bu oyunun çıkış tarihi elbette oldukça karmaşık. Çünkü bu çıkış tarihiyle birlikte oyuncular en azından oyunun ne zaman geleceği konusunda bilgi sahibi olabilecek ve beklentilerini buna göre dengeleyebilecekler. Bu tarz yapımlar yıllar sonra gelip oyuncular üzerinde büyük etki bıraktığı için büyük beklentilerle beklenen projeler arasında yer alıyor ve artık bu oyunun uzun yıllar gelmeyeceği bizlere aktarılıyor.
 
Elbette projeyle ilgili pek çok söylenti mevcut ve Starfield çıkmadan önce oyunun çıkış tarihi açısından 2026 yılı ön plana çıkıyordu. Ancak o sıralar oyunun erken geliştirme aşamasında olmadığını bilmiyorduk ve Starfield’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte oyunun erken geliştirme aşamasında olduğunu da resmi olarak öğrendik ve artık oyunun henüz başlangıç ​​aşamasında olduğuna şahit olduk. yeni proje. Bu nedenle oyunun 2026 yılında çıkacağına dair söylentiler ne yazık ki burada rafa kaldırılmış durumda. Oyunun kapsamı ve boyutu göz önüne alındığında serinin bir sonraki oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyerek 2026 çıkış tarihinin oldukça erken görüldüğünü ve ne yazık ki bu tarihin arka planda yerini aldığını söyleyebiliriz.
 
Microsoft vs. FTC davasına ilişkin çeşitli ayrıntılar bize iletildi
 
 
 
Bu çıkış tarihinin rafa kalkmasıyla gözler yeni bir çıkış tarihi aramaya başladı. Öncelikle Microsoft ile FTC arasında açılan dava sırasında bizlere birçok bilgi ve detay verilmiş, burada da yine yeni projeye dair birçok detay ve hatta potansiyel bir çıkış tarihi bile sunulmuştu.
 
Microsoft’un Activision Blizzard stüdyosunu satın almak istemesi üzerine açılan davalarda yeni konsollara dair birçok detayı öğrendik ve The Elder Scrolls 6 projesine dair yeni detaylar da burada ortaya çıktı. Hatta yeni potansiyel çıkış tarihi de aslında buradan geldi.
 
Bu durum sırasında Xbox lideri Phil Spencer, oyunun en az 5 yıl sonra geleceğini ve piyasaya sürülmesinden henüz çok uzakta olduğunu belirtti ve bu 5 yıllık süreyi baz alarak oyunun elbette ki çıkacağını söyleyebiliriz. Çünkü dava süreci geçtiğimiz aylarda görüldü ve şu anda devam ediyor ve Microsoft, çeşitli ülkelerden onay almayı bekliyor. Büyük bir satın alma ve oyun tarihinin en büyük satın almalarından biri olarak görülen bu atılım, elbette oyun sektörünü değiştirecek aksiyonlar arasında yer alıyor. Dolayısıyla bu kısımda oyunun 2028 yılında çıkacağını söyleyebiliriz ve potansiyel olarak en iyi sonucu bu yıl alabileceksiniz gibi görünüyor. Çünkü 2026 yılı çok erken bir dönemi temsil ediyor ve genel olarak büyük ölçekli açık dünya oyunları en az 5 yıl geliştiriliyor ve bir oyunun gelişiminin ancak bu 5 yıllık sürede tamamlandığını söyleyebiliriz.
 
Yorum senin
 
 
 
Nitekim geliştirici ekip ve Bethesda şu sıralar The Elder Scrolls 6 projesine odaklanmış durumda ve süreci hızlandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtiyor. Oyunun potansiyel çıkış tarihiyle birlikte bizlere neler sunacağı hakkında daha detaylı bilgi almak isteriz ve bu bağlamda uzun yıllar konuşulacağını düşünürsek beklentilerinizi oldukça yükseltebiliriz. Dolayısıyla oyunun potansiyel çıkış tarihi hakkında söyleyebileceklerimiz bu kadar, hem oyun sektöründen hem de oyun sektöründen önemli isimler oyunu 2028 yılında bekliyor ve biz düşünenlerin beğenisine sunulacak diyebiliriz. bu yıllarda az çok oynayın. Elbette bu bölümde görüşleriniz çok değerli. Yorumlar kısmından niyetinizi dilediğiniz gibi belirtebilir, kendi bilgilerinize dayanarak olası çıkış tarihi hakkında çeşitli yorumlarda bulunabilirsiniz.
 
Artık oyunun hangi platformlara çıkacağına dair çeşitli söylentiler var ve platform, oyuncular için gerçekten önemli. Çünkü bir oyunu birden fazla platformda oynayabilmek elbette bir avantaj olarak görülüyor ve bu oyunları hem konsollarda hem de PC’de deneyimlemek oyuncular için oldukça önemli.
 
The Elder Scrolls 6 hangi platformlarda çıkacak?
 
 
 
Bu noktada oyunun çıkış noktası uzak olsa da yine çeşitli fikirler ortaya çıkıyor ve The Elder Scrolls 6 oyununun Xbox ve PC platformlarına özel olacağını söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi Microsoft, Bethesda’yı ve The Elder Scrolls 6 oyununu geliştiren ana şirketi Zenimax grubunu satın aldı. Dolayısıyla oyunun haklarının ve geliştirme sürecinin aslında Microsoft’un elinde olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla bu bağlamda Xbox ve PC’ye özel olması oldukça normal ve belki ilerleyen yıllarda oyunun platformlar arasında geçiş yapabileceğini ve daha fazla oyuncunun bu oyuna erişmesini sağlayabileceğini söyleyebilirler. Dolayısıyla oyunun bu bağlamda PlayStation konsollarına da gelebileceğini öngörebiliyor ve tahmin edebiliyoruz. Ancak ilk etapta Xbox konsollarına ve PC platformuna özel olarak çıkacağını varsayabiliriz.
 
Ancak unutmamak gerekir ki yukarıda da belirttiğimiz gibi Sony, Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasına karşı büyük bir atak yaptı. Yani bu atılımla satın almanın önüne geçmek istiyordu çünkü Microsoft’un bu satın almayla büyük bir tekel haline gelebileceği öngörülüyordu ve bu nedenle bunun engellenmesi için yasal işlem başlatıldı. Sony’nin yaptığı bu atılımla birlikte elbette işler bir noktada çıkmaza girmeye başladı ve burada bir takım çelişkiler ortaya çıktı. Dolayısıyla The Elder Scrolls 6 projesinin PlayStation konsollarına gelip gelmeyeceği şu aşamada belli değil ancak Microsoft tarafında da böyle bir çekincenin olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü aralarındaki bu düşmanlık nedeniyle mevcut duruma dair çeşitli tahminlerde bulunabilirsiniz.
 
The Elder Scrolls 6 yeni konsolun yeni oyunu olabilir
 
 
 
Bunun dışında oyunun potansiyel çıkış tarihini de dikkate alırsak yani 2028 tahmininde bulunursak yeni bir konsolun da çıkması bekleniyor. Çünkü önümüzde şu anda en az 5 yıl daha var ve şu anda yeni nesil dediğimiz Xbox Series ve PlayStation 5 konsolları o zamana kadar eski nesil kalabilir ve bu nedenle yeni donanımlara ihtiyaç duyabiliriz. Durum böyle olunca bu süreçte yeni bir konsola olan ihtiyaç artabilir ve bu bağlamda yeni konsollar ortaya çıkabilir.
 
Belki de şirketler arka planda yeni bir konsolun geliştirme sürecini çoktan başlattılar ve The Elder Scrolls 6 projesi yeni nesil konsolla birlikte piyasaya sürülmeye hazır olabilir. Dolayısıyla bu projeyi aslında yeni konsolun yeni oyunu olarak düşünüp böyle bir varsayımda bulunabiliriz. Firmaların yeni konsollarla çıkış stratejisini bildiğiniz için konsolu oynatacak bir oyunun olması ve buna göre atak yapılması çok önemli. Gelecekte bizi neler bekleyecek hep birlikte görelim. Ancak şu ana kadar bildiklerimiz ve platformla ilgili aktaracaklarımız bunlar. Elbette yukarıda da belirttiğimiz gibi siz de kendi yorumlarınızı yapabilir, edindiğiniz bilgilerle çeşitli transferler yapabilirsiniz.
 
Fallout serisinin yeni oyununun The Elder Scrolls 6 projesine etkisi ne olacak?
 
 
 
Bu noktada elbette Bethesda birçok pahalı seriyle karşımıza çıkıyor ve bu serilerin arasında Fallout, The Elder Scrolls ve daha fazlası yer alıyor. Bu diziler oyuncular tarafından çok seviliyor ve hala oynanmaya devam ediyor. Uzun yıllardır oynanan bu serilerde takımlar gerçekten iyi iş çıkarıyor ve bu noktada yeni oyunların gelmesini bekliyoruz.
 

Bu noktada The Elder Scrolls 6 projesinin Fallout 5’ten önce geleceği bilgisini alıyoruz ve bu bağlamda tabi ki bu iki oyun birlikte geliştiriliyor ancak geliştirici grubun da belirttiği gibi şu sıralar daha çok The Elder Scrolls’a odaklanmış durumdalar. Elder Scrolls 6 oyunu.

Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda Todd Howard, The Elder Scrolls 6 oyununun Fallout 5 projesinden önce geleceğini doğrulamış ve bu bağlamda Fallout serisinin yeni bir oyununun da geliştirildiğini söylemişti. Bu nedenle geliştirme ekibi şu anda birden fazla projeye odaklanmış durumda.
 
 
 
Ancak bu noktada The Elder Scrolls 6 oyununun ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi geliştirici ekipler elbette tek bir oyun dışında birden fazla oyuna odaklanabiliyorlar ancak odaklanma yüzdesi değişse de bir oyun daha ön plana çıkıyor ve oyuncuların en çok beklediği oyunlar ön plana çıkabiliyor. bu içerikte. Dolayısıyla çıkış tarihi ve çıkış yılına uygun çok sayıda oyun geliştiren firmalar, bir oyuna daha fazla zaman ayırabiliyor.
 
Buradaki resmi açıklamalara bakacak olursak The Elder Scrolls 6 projesinde herhangi bir gecikme yaşanmayacağını açıkça söyleyebiliriz. Dolayısıyla Bethesda tarafında şu anda The Elder Scrolls 6 ön planda ve arka plandaki projeler bu oyunun çıkış tarihini hiçbir şekilde etkileyemiyor. Bunun teyit edilmiş bir bilgi olarak göründüğünü söyleyebiliriz ve geçen yıl yapılan açıklamalar da bunu gösteriyor.
 
Bildiğiniz gibi bu noktada yukarıda da belirttiğimiz gibi Starfield ön plandaydı ve geliştirme ekibi büyük ölçüde bu oyuna odaklanmıştı. Şimdi sıra en çok beklenen oyunlar arasında yer alan The Elder Scrolls 6 projesine geldi. Bu nedenle bu oyun şu anda geliştirme ekibinin ana odak noktasıdır ve oyunun potansiyel olarak 2028 yılına kadar piyasaya sürülmesi planlanmaktadır.
 
The Elder Scrolls 6 fragmanı bize ne anlatıyor?
 
 
 
Defalarca belirttiğimiz gibi 2018 yılında düzenlenen E3 etkinliği kapsamında The Elder Scrolls 6’nın fragmanı bizlere sunulmuştu. 30 saniyeden fazla süren bu kısa fragman, hayranlara çeşitli görüntüler aktardı ancak bize sunamadı. herhangi bir bilgi veya ayrıntı ile. Bu fragmanda sadece oyunun logosu ve arka planda dağ görseli yer alıyordu ve bunun dışında burada herhangi bir yenilik göremedik. Bu nedenle şu ana kadar herhangi bir ekran görüntüsü veya yeni bir fragman elimize ulaşmadı. Durum böyle olunca oyuncular oyunla ilgili daha resmi ve yeni detaylara ulaşmak istiyor ve elbette uzun süredir bekledikleri oyuna yeni görünümlerle kavuşmak istiyorlar.
 
Detaylı bir görsel olmasa da yine de geniş bir ortamın bize neler sunacağını bizlere sunulan fragmanla aktarabiliyoruz ve manzaraların gerçekten ilgi çekici olacağını söyleyebiliriz. Geliştirici grup zaten serinin önceki oyunlarında bu duruma oldukça dikkat etmişti ve bu bağlamda yeni oyunun elbette daha ilgi çekici atmosferlere ve görüşlere sahip olacağını söyleyebiliriz.
 
Bu fragmandan yola çıkarak yorum kısmında kendi fikirlerinizi belirtebilir ve bize nasıl bir yapı sunacağı hakkında çeşitli detaylar verebilirsiniz. Bu fragmanla nasıl bir oyun beklediğinizi anlayabilirsiniz.
 
The Elder Scrolls 6 uzun yıllar oynanabilecek bir proje olacak
 
 
 
Bildiğiniz gibi Bethesda bize uzun yıllar oynanabilecek oyunlar sunuyor ve sahip olduğu seriler gerçekten de onlarca yıldır oynanan projeleri içeriyor. Geçtiğimiz günlerde yönetmen Todd Howard bu konuya açıklık getirerek bu oyunların uzun yıllar oynanacak şekilde tasarlandığını belirtiyor.
 
Yani geliştirici grubun belirttiği gibi biz oyuncular olarak oyunu uzun yıllar oynayabilelim diye bilerek ve isteyerek tasarladılar. Oyunun hem kapsamı hem de açık dünyası göz önüne alındığında serinin yeni oyunu The Elder Scrolls 6 için beklentiler elbette oldukça yüksek. Geçtiğimiz günlerde çıkan Starfield oyunu için de aynı şeyleri söyleyebiliriz. Bu oyun aynı zamanda gezegenler arasında seyahat edebileceğiniz bir yapıyı da içeriyor ve aynı zamanda onlarca yıl boyunca oynanabileceği konusunda neredeyse her oyuncu hemfikir.
 
Bildiğiniz gibi bu tür oyunların mod temelleri çok önemli. Elbette bu desteklerle birlikte mod geliştiricileri oyuna daha fazla destek sağlamaya devam ederek hem oynanışı hem de grafikleri değiştiren içerikler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Dolayısıyla bu eklentilerle oyunun içeriği zaman zaman değişebiliyor ve farklı bir atmosfer hissetmek isteyen oyuncular bu eklentilerle oyuna tekrar giriş yapabiliyor. Bu mod takviyeleri ile oyuna tekrar tekrar başlayan oyuncular olabiliyor, zaman zaman sıkılan oyuncular da bu desteklerle oyundaki yerini tekrar alabiliyor. Dolayısıyla bu bağlamda geliştirici grup resmi olarak skor artışını getiriyor ve bunu uzun yıllar oynanacak şekilde tasarladıklarını açıklıyor.
 
Todd Howard’ın son projesi olabilir
 
 
 
Bethesda ekibinin direktörlerinden Todd Howard, geçtiğimiz günlerde yeni bir açıklamayla ortaya çıktı. Bu bağlamda yönetmenlik yapan ve birçok oyuna imza atan Howard, The Elder Scrolls 6 projesinin son oyun olabileceğini öne sürdü. Oyunların kapsamı ve geliştirildiği yıllar nedeniyle elbette en az 5 yılda bir karşımıza çıkan büyük ölçekli oyunlar ve hatta yapımı uzun süren yapımlar olarak bölümde yerlerini alıyorlar. geliştirmek. Dolayısıyla bu durum ve yaptığı açıklama dikkate alındığında bu projenin Howard’ın son projesi olma ihtimali var.
 
Devam filmi üzerinde büyük bir emek harcayan Howard, yaptığı açıklamada dizinin devam filmi sürecine baktığımızda insanların bir noktada yaşlandığını ve yılların çabuk geçtiğini düşünürsek bu projenin onun son projesi olacağını belirtti. . The Elder Scrolls serisinde büyük önem taşıyan Howard’ın gidişi Ebette’te büyük bir boşluğa neden olabilir ancak onun yerini doldurabilecek yetkinliğe sahip yeni kişiler de bu sürece dahil olabilir.
 
Bu noktada kısaca özetlemek gerekirse The Elder Scrolls 6 projesinin Howard’ın beklenen son projesi olabileceğini söyleyebiliriz ve bunu yaptığı açıklamayla da görebiliyoruz. Ancak her ne kadar bunu söylese de önümüzde daha uzun yıllar var ve bu süreçte karşılaşabileceğimiz farklı durumlar olabilir. Ama bunları sizlere aktarmakta fayda var.
 
The Elder Scrolls 6 hangi oyun motoruyla geliştiriliyor?
 
 
 
Yıllardır ilgi çekici oyun ve serileri bizlere sunan Bethesda, The Elder Scrolls 6 için kullanacağı oyun motorunu resmi olarak duyurdu ve onayladı. Bu bağlamda Creation oyun motorunun yükseltilmiş bir versiyonunu kullanabileceğinizi söyleyebiliriz. ve bu oyun motorunun bizlere geniş bir macera sunacağı belirtiliyor. Oyuncular tarafından eski bir oyun motoru olarak nitelendirilen ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Starfield oyununda da aynı motor kullanıldığı için bu oyun motorunun artık oldukça eski olduğu ve eski işleviyle yeni bir deneyim sunmadığı belirtiliyor. Dolayısıyla bu bağlamda oyunun bu oyun motoruyla geliştirilebileceğini ve yeni bir versiyonla piyasaya sürülmeyi beklediğini söyleyebiliriz.
 
Güncellenmiş versiyonuyla karşımıza çıkmayı hedefleyen The Elder Scrolls 6, oyunculara benzersiz bir deneyim sunmak istiyor. Bu bağlamda düşündüğümüzde oyun motorları gerçekten önemli. Çünkü oyun motorları ile oluşturulabilecek ve dahil edilebilecek unsurlar belli bir seviyede olabiliyor. Bu noktada bazı oyun motorlarının gerçekten eski olduğunu görebiliyoruz ve her ne kadar oyun motoru içerisinde yapılabilecek, eklenebilecek birçok unsur olsa da o motorun yaşı nedeniyle bunu oyunda farklı bir şekilde görebiliyoruz. ve ne yazık ki yeni nesil bir deneyim alamıyoruz.
 
Burada bazı oyun motorlarına yeni mekanikler eklemek sorun olabiliyor diyebiliriz. Ancak The Elder Scrolls 6 projesinin Starfield oyunu tarafından onaylanacağını söyleyebiliriz. Yani karşılaşacağınız mekanikler ve ortamlar, hatta grafik ve animasyon düzeyi her iki oyunda da benzer olabilir.
 
 
 
Tartışmalı bir konu olan bu oyun motoru sorunu oyuncular tarafından oldukça eleştiriliyor ve birçok oyuncu bu oyun motorunun çok eski olduğunu ve yeni nesil bir deneyim sunmadığını belirtiyor. Çünkü bu noktada grafik ve animasyon seviyelerinin yüksek seviyede olduğunu söyleyebiliriz ve oyuncular yüksek seviye gördüğü için bu tür oyunlar birçok noktada düşük kalabiliyor. Ancak bu noktada Yönetmen Howard’ın oyun motoruna büyük bir güncelleme yapacaklarını ve en büyük güncellemeyle oyunun daha da geliştirileceğini ifade ettiğini söyleyebiliriz. Peki bakalım The Elder Scrolls 6 bize nasıl bir deneyim sunacak. Her zaman birlikte göreceğiz.
 

The Elder Scrolls 6 oyunu hakkında şimdilik aktaracaklarımız bu kadar. Listemiz yani konumuz dahilinde bildiklerimizi sizlere aktardık. Elbette bu bilgilerin dışında pek çok söylenti ve detay da mevcut. Bunları bir sonraki listemizde sizlerle paylaşmak istiyoruz. Topladığımız bilgilerin faydalı olduğunu umuyoruz. Bu bilgilerle kendi yorumlarınızı yapabilir ve bilgilerinizi diğer oyunculara aktarabilirsiniz. Serinin en çok beklenen oyunlarından biri olan The Elder Scrolls 6, bizleri büyük bir maceraya çıkarmak istiyor, bakalım bu macera bizi nereye kadar götürecek, yayınlandığında öğreneceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler